Sportfysiotherapie

De sportfysiotherapeut van In-Shape Fysiotherapie is opgeleid om (top)sporters die een blessure hebben opgelopen, weer op  hun niveau terug te laten keren en zo snel mogelijk de sportbeoefening weer veilig te kunnen laten hervatten .
Preventie, advies en voorlichting speelt hierin een belangrijke rol.

Ook behandelt en begeleidt de sportfysiotherapeut mensen van jong tot oud die op een andere manier een blessure hebben opgelopen, zoals ziekte of een ongeval waardoor ze op dit moment niet in staat zijn hun sportbeoefening te beginnen of weer willen gaan werken.

Daarnaast kan de sportfysiotherapeut  adviseren en jou trainen om naar een specifiek doel toe te laten werken, bijvoorbeeld als je een marathon wilt gaan open, voor een triatlon of een andere sportieve doelstelling hebt.

Als je een blessure hebt of overtraind bent, zorgt de sportfysiotherapeut ervoor dat je zo snel mogelijk weer kan beginnen of word er een alternatief trainingsschema opgesteld om conditioneel fit te blijven en gewrichten te trainen die wel belastbaar zijn.

Sportfysiotherapeut Robin Steinmann werkt nauw samen met (sport)artsen, specialisten en andere paramedici om het herstel zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen.