FYSIOTHERAPIE

Een fysiotherapeut is de specialist in het menselijk bewegingsapparaat.

Ervaar je een probleem tijdens het bewegen in het dagelijks leven of met je werk, zijn er pijnklachten ontstaan in het bewegingsapparaat of ervaar je angst tijdens het bewegen?
Dan bied ons deskundige team jou de beste fysiotherapeutische zorg met veel persoonlijke aandacht en begeleiding , om je zo goed en snel mogelijk weer te kunnen laten functioneren of je sport weer kunt hervatten.

Wij nemen bij de eerste afspraak voldoende tijd, om een zo goed mogelijk beeld van je klacht(en) te kunnen krijgen en stellen we hieruit een behandelplan op.
Hierbij wordt rekening gehouden met jouw wensen, je lichamelijke situatie en je mogelijkheden. 

Onze behandelingen worden gegeven met de laatste wetenschappelijke inzichten, zijn actief gericht in de uitgebreide en professionele ingerichte sportzaal.
Wij hebben ook een “hands-on” benadering, wat betekend dat er gebruik wordt gemaakt van massage, mobilisatie technieken of taping.

Wij behandelen mensen met: lage rug- nekklachten, schouder- en armklachten, heup-, knie- en enkelklachten, aandoeningen aan het zenuwstelsel (b.v. M.S., herseninfarct, M. Parkinson), longaandoeningen – COPD ( b.v. longemfyseem) vaatproblemen (b.v. etalagebenen) en botontkalking (osteoporose).
Ook behandelen wij mensen na een operatie zoals, een totale heup- of knieprothese, meniscusingreep of voorste kruisband reconstructie. Maar begeleiden wij ook na een hartinfarct en mensen met overgewicht of diabetes om verantwoord meer te bewegen.

Fysiotherapie check

Ervaar je lichamelijke klachten of wil je meer informatie over je klachten?
Doe dan de gratis online fysiotherapie check.