Over ons

In-Shape Fysiotherapie is een nieuwe en sportieve praktijk in Amsterdam met een “hands on” en zeer persoonlijke benadering. 
De praktijk is gelokaliseerd in het Shape All-in centre op de van Hallstraat 617, opgericht door sportfysiotherapeut Robin Steinmann.
De praktijk is gespecialiseerd in sportfysiotherapie, (sport)revalidatie en training, maar zien wij ook veel rug- en nekklachten, knie- enkel en schouder problematiek en chronische aandoeningen zoals bijvoorbeeld Diabetes.
Daarnaast geven wij sportspecifieke trainingen, sportmassages en de mogelijkheid om je fitheid te meten d.m.v. de FysioFitheidScan.

De naam komt voort uit het feit dat de praktijk de “in-house / in-shape” fysiotherapeuten binnen het Shape All-in centre zijn en dat het onze missie is “iedereen met fysieke klachten weer zo snel mogelijk in shape (gezond en fit) te maken!”.

Door de centrale ligging, onze expertise en zeer uitgebreide en professionele trainingszalen,  kan iedereen van een sportblessure of chronische klacht bij ons terecht van jong tot oud.
De fysiotherapie praktijk onderscheid ons van andere door de ligging in het sportcentrum met alle faciliteiten en zijn we (top)sportgericht, makkelijk toegankelijk, laagdrempelig en zeer persoonsgericht.

Om onze klanten zo goed mogelijk te helpen hebben wij samenwerkingen met (personal) trainers, diëtisten, specialisten, huisartsen, paramedici in de buurt en maakt dit een sterk team van professionals.

Wij zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars van Nederland en zijn wij direct toegankelijk zonder dat er een verwijsbrief van de huisarts of specialist nodig is.

Ons streven is dat iedereen binnen 24 uur met ons een afspraak kan maken en er geen wachtlijsten zijn.