Health Day 23 November @ Shape All in

Op 23 November 2019 hebben wij in samenwerking met het Shape All-in centre,

een Health Day georganiseerd voor iedereen die gezond en fit het nieuwe jaar in wilt gaan.

Add to Calendar

AGENDA VAN DE DAG

Kick off @ 12:00 and Finish @ 17:00
Locatie: Shape all in
van Hallstraat 617, 1051 HE Amsterdam

 

  • 12:00-17:00 Gratis inloopspreekuren van Fysiotherapeuten, Dietisen en Voedingsdeskundigen
    Gratis Fittesten en Functional movement screenings Tests
    Gratis Stoelmassages van max. 15 min en body scan, bloeddrukmeting (wat is je echte leeftijd)
  • 14:15-14:45 Lezing over gezond en ‘Mindful’ eten, door Marc van Connected Dietiek.
  • 15:00-15:30 Lezing: Hardloopanalyse om blessure te voorkomen, door Jorin van Running Solutions
  • 15:45-16:30 Workshop over afvallen en het berekenen van Macro’s, door Sita voedingsdeskundige

onze partners

Met onze partners: Running Solutions, Marc van Connected Dietiek, voedingsdeskundige en verschillende personal trainers maken wij een super speciale dag waar we onze diensten gratis aanbieden om jou kennis te laten maken met alles omtrent een goede gezondheid.
De hele dag hebben wij workshops, trainingen, (fysieke)testen, berekenen van je vet% / je ideale gewicht en inloopspreekuren van diëtisten en fysiotherapeuten waar je aan kan deelnemen.

Wat kan je van onze Fysiotherapie praktijk verwachten tijdens de Healthday?

We hopen dat iedereen zo lang mogelijk gezond, fit en zonder klachten blijft rondlopen of zijn/haar sport kan blijven uitoefenen.
Mochten er toch blessures of lichamelijke klachten ontstaan, dan kunnen wij op deze dag jou helpen om advies te geven over je klacht en wat je er aan kunt doen om zo snel mogelijk weer klachtenvrij te zijn. Ook bieden wij op deze dag testen aan om te meten hoe fit je nu eigenlijk bent. Altijd goed om te weten, als je het nieuwe jaar in gaat!

Tijdens de healthday zullen de (sport)fysiotherapeuten van In-Shape Fysiotherapie Robin, Job, Merel, Nynke en Rosa voor je klaar staan voor al je gezondheids- en blessure vragen. Tijdens deze dag bieden we jou de volgende activiteiten waar je GRATIS aan kan deelnemen:

Blessure consult


Mocht je al enige tijd last hebben van een lichamelijke klacht of heb je een blessure opgelopen die niet over wilt overgaan? Dan kan je bij een van onze fysiotherapeuten langskomen voor een screening en advies.
Hier proberen we je klacht zo goed mogelijk te onderzoeken en te kijken waar het probleem vandaan komt. Ook voor second opinion kan je bij ons terecht. Je hoeft je niet in te schrijven en kan je gewoon bij onze behandelkamers plaatsnemen. We zullen je snel helpen.

Conditie test


Voor iedereen, sporter of niet sporter bieden wij de mogelijkheid om een conditietest af te nemen. Deze test wordt op de fiets afgenomen en krijg je een hartslagmeter om. Na het einde van deze test kunnen wij jou precies vertellen hoe fit je nu eigenlijk bent en wat je verbeter punten zijn.
Super goed om te weten als je al lange tijd sport, maar ook als je niet sportief bent en toch wel wilt weten hoe goed/slecht je conditie nu eigenlijk is.

Functional Movement Screening test


Een Functional Movement Screening (FMS) is een test om te kijken of je op de juiste manier beweegt en spoort verkeerde lichaamsbewegingen, blessuregevoelige schakels en asymmetrieën op.
Een FMS geeft ons snel inzicht in beperkingen en geeft ons meer duidelijkheid over wat de juiste behandeling voor je klachten is, bijvoorbeeld mobiliseren of trainen.
Aan de hand van de test kunnen bepaalde lichaamsbewegingen worden gecorrigeerd. 

Het lijkt ons super als je langskomt deze dag en we helpen je graag verder aan een betere gezondheid! 
Dus plan deze dag snel in je agenda! 

Add to Calendar